Til alle nyheter

Spennende førjulsprogram

Om du enda ikke har besøkt vårt magiske juleunivers, eller allerede har tatt turen, er det masse spennende som skjer i Jul i Vinterland fremover som du ikke vil gå glipp av! I tiden fremover blir det ekstra spesielt hos oss, og en rekke julekonserter skal fylle Spikersuppa med unik musikk! Det blir garantert julestemning både i tiden frem mot jul, og i romjulen. Så ta en pause fra julestria, ta med deg dine kjære og legg turen til Jul i Vinterland!

Dette er førjulsprogrammet i Jul i vinterland:

Søndag 10. desember tar Langhus Brass turen til vårt magiske juleunivers for å gi dere ekte julestemning! Kl. 17.00 spiller de opp til en fantastisk adventskonsert, og sørger for at dere får en helt spesiell søndagstur hos oss.

Mandag 11. desember kan du få med deg Oslo Domkirke ungdomskor sin magisk førjuskonsert ved bålet utenfor julegaveverkstedet. Fra kl. 17.20 kan du oppleve at Jul i Vinterland blir fylt med herlige toner som virkelig setter julestemningen.

Tirsdag 12. desember er det Røyken Skoles Musikkorps som skal fylle Jul i Vinterland med unik musikk! Det er duket for folkekjære låter under de glitrende lysene på julemarkedet fra kl. 16.00.

Torsdag 14. desember tar Nordisk Kor turen til Jul i Vinterland for å lyse opp mørket med sine vakre stemmer!  Kl. 17.30 blir det ekstra magisk stemning i vårt juleunivers, så sørg for at du og dine kjære tar turen innom. 

Flere spennende nyheter kommer snart, så det er bare å følge med i tiden fremover!

Vil du ta med familien på det spennende og populære julegave- eller pepperkakeverkstedet mens du er i Jul i Vinterland? Da kan det være lurt å forhåndsbooke din plass! Klikk HER for booke din plass, eller HER for å lese mer om julegaveverkstedet.

Velkommen til en møteplass for juletradisjoner og uforglemmelige minner med magi og spenning!

*Med forbehold om justeringer eller feil i tider.