Til alle nyheter

Takk for besøket i 2016!

Jul i Vinterland er over for denne gang, og for et eventyr det har vært! Aldri før har så mange besøkt juleuniverset i Spikersuppa, og vi vil takke hver og én som har vært med på å gjøre dette til en magisk førjulstid.  Tusen takk til våre én million gjester som valgte å dele sine juletradisjoner med oss! 

Fra portene åpnet lørdag 19. november har hver dag i Jul i Vinterland vært unik. Vi har sett fantastiske show på skøytebanen med profesjonelle, og sett både store og små ta sine første steg på isen. I juleverkstedet har pepperkaker blitt pyntet og porselenskopper og nøkkelringer blitt flittig  dekorert etter alle kunstens regler. Vi har feiret en våre besøkendes 100-årsdag, og fått besøk av Nobel fredsprisvinner Juan Manuel Santos.  

På Nordpolen har Julenissen fått besøk av snille smånisser med ønskelistene sine, og på Julenissens Gløgghus har elgen Rudolf fortalt skrønerhistorier til alle som vil høre. Gjester i alle aldre fikk en tur med Ponniekspressen, mens kor og korps har sørget for å holde julestemningen på topp. Gaver og godsaker har strømmet ut fra rekordmange utstillerboder på julemarkedet, omgitt av snøtunge juletrær. I toppen av Julestjernen kunne byen sees fra en helt spektakulær vinkel, og hundretusener av glitrende julelys sørget for å lyse opp hele juleuniverset.

Vi har sett fine stunder og gode minner blitt til. Vi har sett gjensynsglede og kjærlighet på markedet, hørt frydefulle hyl i pariserhjulet Julestjernen og allsang til julemusikk.

Vi er rett og slett stolte av byen vår, og alle de fantastiske menneskene som er med på å gjøre adventstiden helt enestående. Vi vil takke alle utstillere, Julehjelpere, og samarbeidspartnere og alle som har bidratt til god og ekte julestemning. Opplev eventyret om og om igjen ved å bla deg gjennom bildene våre HER!

Nå er vi i full sving med årets arrangement, og gleder oss allerede til å se dere! Følg med på Facebook og Instagram etterhvert som vi gradvis lanserer spennende nyheter og oppdateringer.