Til alle nyheter

Takk for nå!

Jul i Vinterland er over for denne gang, og det er et fantastisk vintereventyr vi nå legger bak oss! 

Aldri før har det vært så mange besøkende i vårt magiske juleunivers, og vi vil takke våre over én million besøkende som valgte å ta turen til Spikersuppa for å dele sine juletradisjoner med oss!

Allerede fra vi åpnet portene lørdag 18. november har julestemningen vært unik. Isen har vært godt besøkt av både store og små, i tillegg til det unike åpningsshowet fra Oslo Skøiteklubb under den offisielle åpningen, 25. november.

I julegaveverkstedet i samarbeid med Panduro har det vært travelt med små barnehender som både har tegnet, limt og pyntet. Resultatet er hundrevis av nydelige porselenskopper, smykkeskrin og ikke minst fristende pepperkaker!

På Nordpolen har Julenissen fått besøk av både store og små nisser med ønskelistene sine. Julestjernen har sørget for å lyse opp byen med hundretusener av glitrende julelys, og har gitt besøkende den mest spektakulære utsikten over byen fra toppen.

På Julenissens Gløgghus har elgene Rudolf og Alfred delt skrønerhistorier og julesang til alle som vil høre. De minste har kost seg med en tur med Ponniekspressen, mens mor og far har tatt et velfortjent avbrekk fra julestria med byens beste gløgg og grøt.

Fantastiske artister, flinke lokale kor og korps har sørget for å holde julestemningen på topp hele åpningsperioden ved å dele sin nydelige julemusikk med oss. På julemarkedet er det blitt solgt varmt ulltøy, nydelige kransekaker og annet godt som hører julen til. I toppen av Julestjernen kunne byen sees fra en helt spektakulær vinkel, og hundretusener av glitrende julelys sørget for å lyse opp hele juleuniverset.

For første gang utvidet vi også åpningstiden vår til 30. desember, slik at man kunne ta med seg sine kjære ned til Spikersuppa også i romjulen. Vi har vært vitne til mange fine stunder og hundrevis av magiske øyeblikk er blitt delt.

Vi vil takke alle utstillere, Julehjelpere, samarbeidspartnere og alle som har bidratt til ekte julestemning. Opplev eventyret om og om igjen ved å bla deg gjennom bildene våre på Facebook