Om Jul i Vinterland

Jul i Vinterland er et magisk juleunivers midt i hjertet av Oslo på Karl Johans gate og ble arrangert for første gang julen 2015. I overkant av 1 million gjester tok turen til Jul i Vinterland gjennom perioden i fjor, og det er gledelig å kunne ønske våre gjester velkommen på besøk igjen i 2017. I tillegg til det tradisjonelle julemarkedet i Spikersuppa kan man nå ta med hele familien på juleaktiviteter som hører førjulstiden til. Jul i Vinterland har fri entré hver dag!

Mens smånissene jobber flittig på juleverkstedet med å pynte pepperkaker og lage julegaver, tar julenissen imot besøk fra både store og små. Etter lek, sang og eventyr inviterer vi alle og enhver til å besøke Julenissens Gløgghus for å varme seg med rykende fersk risengrynsgrøt og kakao. Ingen besøk til Jul i Vinterland er komplett uten å være med på reisen til Julestjernen (Pariserhjulet). Julestjernen løfter ferden til nye høyder og man kan se den lyse vei helt fra universets ytre grenser. 

Sett deg på Nordpolekspressen og bli med på reisen til Jul i Vinterland midt i Oslo sentrum ved Spikersuppa i adventstiden. Åpent hver dag fra 18. november klokken 10:00 - 20:00.

Velkommen til en møteplass for juletradisjoner og uforglemmelige minner med magi og spenning!

 

Om arrangøren

Lund Gruppen Arrangement AS (LGA) ble etablert i 2007 og er del av Lund Gruppen Holding AS. Lund Gruppen har sine røtter helt tilbake til 1895 og siden den tid har gruppen etablert seg til å bli en av de største aktørene innenfor opplevelsesbransjen i Skandinavia. Hvert år tar gruppen i mot over 2 millioner gjester på tvers av gruppen. LGA har hovedkontor i Oslo.

Kontakt oss

For generelle spørsmål og hittegods kan du sende en e-post til info@julivinterland.no

Prosjektleder
Marianne Guttormsen, telefon 450 01 704, e-post: marianne.guttormsen@lund-gruppen.no

Salg
Veslemøy Grøtterød, telefon 930 25 571, e-post: velsmoy.grotterod@lund-gruppen.no

Prosjektkoordinator
Vidar Ladstein, telefon 977 84 178, e-post: vidar@lund-gruppen.no 

Daglig leder
Magnus Lund, telefon 970 50 978, e-post: magnus@lund-gruppen.no