Om Jul i Vinterland

Jul i Vinterland er et magisk juleunivers midt i hjertet av Oslo på Karl Johans gate og ble arrangert for første gang julen 2015. I overkant av 1 million gjester tok turen til Jul i Vinterland gjennom perioden i fjor, og det er gledelig å kunne ønske våre gjester velkommen på besøk igjen i 2018. I tillegg til det tradisjonelle julemarkedet i Spikersuppa kan man nå ta med hele familien på juleaktiviteter som hører førjulstiden til.

Jul i Vinterland har fri entré hver dag! Sett deg på Nordpolekspressen og bli med på reisen til Jul i Vinterland midt i Oslo sentrum ved Spikersuppa i adventstiden.

Åpningstider:

Åpent hver dag fra 17. november til 30. desember klokken 10:00 - 20:00.

Fredag og lørdag: 10.00-21.00.

30. desember (siste åpningsdag): 10:00-18:00.

Lille julaften: 10.00-18.00

Julaften: Stengt

1. juledag: Stengt

Velkommen til en møteplass for juletradisjoner og uforglemmelige minner med magi og spenning!

Hvor finner du oss?

Jul i Vinterland finner du i Spikersuppa langs Skjøytebanen, i Karl Johans gate, bare et steinkast fra Nationaltheatret. Det er enkelt å komme seg hit med kollektivtrafikk, enten det er buss, trikk eller t-bane.

 

T-bane: Nærmeste holdeplass til Jul i Vinterland er Nationaltheatret eller Stortinget T-banestasjon.

 

Trikk: Du kan ta trikk nummer 11, 12 og 13 som tar deg rett til julemarkedet, gå av på Øvre Slottsgate eller Nationaltheatret.

 

Tog: Hvis du kommer utenbysfra kan du ta toget til Nationaltheatret eller Oslo Sentralstasjon. Stopper toget på Oslo S er det ca 10-15 minutters gange langs Karl Johans gate til Spikersuppa. 

 

Buss: Hvis du kommer med buss og den ikke stopper utenfor Nationaltheatret kan du ta den til holdeplassen som heter Rådhuset. Derifra er Jul i Vinterland kun fem minutters gange.

 

Trenger du overnatting under oppholdet ditt i Oslo er det flere alternativer å velge mellom. Comfort Hotel Karl Johan er for deg som vil bo midt i sentrum til en god pris, og Hotel Christiania Teater, et stilig designhotell som ligger et steinkast fra julemarkedet. Klikk her for å sjekke ut flere hotellalternativer i Oslo.

Kontakt oss

Lurer du på noe? For generelle spørsmål og hittegods kan du sende en e-post til info@julivinterland.no, eller ringe 970 50 999 (Bemannet mellom 10.00-20.00)

Vil du ble utstiller på Jul i Vinterland?

Les mer og last ned søkeskjema her!

Søknad sendes til info@julivinterland.no

Prosjektleder
Marianne Guttormsen, telefon 450 01 704, e-post: marianne.guttormsen@lund-gruppen.no

Salg
Veslemøy Grøtterød, telefon 930 25 571, e-post: velsmoy.grotterod@lund-gruppen.no

Prosjektkoordinator
Vidar Ladstein, telefon 977 84 178, e-post: vidar@lund-gruppen.no 

Daglig leder
Magnus Lund, telefon 970 50 978, e-post: magnus@lund-gruppen.no 

Om arrangøren

Lund Gruppen Arrangement AS (LGA) ble etablert i 2007 og er del av Lund Gruppen Holding AS. Lund Gruppen har sine røtter helt tilbake til 1895 og siden den tid har gruppen etablert seg til å bli en av de største aktørene innenfor opplevelsesbransjen i Skandinavia. Hvert år tar gruppen i mot over 2 millioner gjester på tvers av gruppen. LGA har hovedkontor i Oslo.