Samarbeid

Jul i Vinterland har flere dyktige samarbeidspartnere som er med på å bidra til at gjestene våre skal få en uforglemmelig opplevelse fylt med magi og spenning under sitt besøk. Vi er stolte av å kunne presentere samarbeidspartnerne våre og ser frem til en eventyrlig reise sammen frem mot jul. 

 

Jul i Vinterland er stolt samarbeidspartner av Oslo Kommune ved Bymiljøetaten. Vi har en visjon om å bygge Nordens ledende juledestinasjon for familieopplevelser som hører adventstiden til, og samtidig styrke Oslo som Europas vinterdestinasjon. Arrangementet har tatt det tradisjonelle julemarkedet til en ny dimensjon med et rikt utvalg familietilpassede juleaktiviteter som et supplement til klassiske salgsboder. 

 

 

Lunds Tivoli er vår samarbeidspartner og stolte leverandør av både Julestjernen og årets nyhet Ponniekspressen. Lunds Tivoli er en av de ledende underholdningsselskap i Skandinavia, eid og drevet av samme norske familie siden 1895.

 

 

Coca-Cola skaper julestemning sammen med Jul i Vinterland. I år settes det opp et flott julemiljø til årets familiefotografering. I tillegg kommer den populære juletraileren, kjent fra den klassiske julereklamen, på besøk siste lørdag før julaften.

 

 

 Dale of Norway er den offisielle leverandøren av Jul i Vinterlands bekledning. I år bærer alle ansatte ved Jul i Vinterland den offisielle VM-genseren til Lahti 2017. Dale har i tillegg sin egen utsalgsbod i handlegaten på julemarkedet vårt. Siden 1956 har Dale of Norway vært en stolt leverandør til det norske skilandslaget og fortsetter sine tradisjoner med et visuelt uttrykk som reflekterer norsk tradisjon og kultur. Les mer om deres historie gjennom tidene HER

 

Panduro Hobby sørger for at alle smånisser som besøker julegaveverkstedet får muligheten til å lage unike porselenskopper som hele familien vil ha nytte av og som passer perfekt pakket inn under juletreet. I tillegg til dette kan man dekorere fine treskrin i alle regnbuens farger. Disse kan brukes som smykkeskrin eller fylles med minner og opplevelser fra Jul i Vinterland. Velkommen inn i varmen på julegaveverkstedet!

 

 

FILTR -Julemusikk ringer julen inn sammen med oss. I vårt magiske juleunivers finner du både de mest kjente og kjære julesangene og de mer moderne julelåtene fra de siste årene. Radio Jul i Vinterland gir deg FILTR - julemusikk mens du lader opp til den store dagen. Følg spillelisten HER for å komme i julestemning!

Ragn Sells ønsker alle våre gjester en riktig fin jul! I år som i fjor, sørger de for at Jul i Vinterland holdes rent og pent under trygge omgivelser. 

 

Mous.no er en musikk og underholdningsservice, med en unik portefølje av forskjellige artister og musikere.

 

Velkommen til en møteplass for juletradisjoner og uforglemmelige minner med magi og spenning!