Samarbeid

Jul i Vinterland har flere dyktige samarbeidspartnere som er med på å bidra til at gjestene våre skal få en uforglemmelig opplevelse fylt med magi og spenning under sitt besøk. Vi er stolte av å kunne presentere samarbeidspartnerne våre og ser frem til en eventyrlig reise sammen frem mot jul. 

Jul i Vinterland er stolt samarbeidspartner av Oslo Kommune ved Bymiljøetaten. Vi har en visjon om å bygge Nordens ledende juledestinasjon for familieopplevelser som hører adventstiden til, og samtidig styrke Oslo som Europas vinterdestinasjon. Arrangementet har tatt det tradisjonelle julemarkedet til en ny dimensjon med et rikt utvalg familietilpassede juleaktiviteter som et supplement til klassiske salgsboder. 

Lunds Tivoli er vår samarbeidspartner og stolte leverandør av både Julestjernen og årets nyhet Ponniekspressen. Lunds tivoli er en av de ledende underholdningsselskap i Skandinavia, eid og drevet av samme norske familie siden 1895. 

 

Dale of Norway er den offisielle leverandøren av Jul i Vinterlands bekledning. I år bærer alle ansatte ved Jul i Vinterland den offisielle VM-genseren til Lahti 2017. Dale har i tillegg sin egen utsalgsbod i handlegaten på julemarkedet vårt. Siden 1956 har Dale of Norway vært en stolt leverandør til det norske skilandslaget og fortsetter sine tradisjoner med et visuelt uttrykk som reflekterer norsk tradisjon og kultur. Les mer om deres historie gjennom tidene HERPanduro Hobby sørger for at alle smånisser som besøker julegaveverkstedet får muligheten til å dekorere nøkkelholderen i alle regnbuens farger som fylles med minner og opplevelser fra Jul i Vinterland. I tillegg lages unike porselenskopper som hele familien vil ha nytte av. Nøkkelringene minstemann snekrer sammen med pixel-perles, passer perfekt pakket inn under juletreet. Velkommen inn i varmen på julegaveverkstedet!

FILTR -Julemusikk ringer julen inn sammen med oss. I vårt magiske juleunivers finner du både de mest kjente og kjære julesangene og de mer moderne julelåtene fra de siste årene. Radio Jul i Vinterland gir deg FILTR - julemusikk mens du lader opp til den store dagen. Følg spillelisten HER for å komme i julestemning!

Flytoget gir alle smånisser muligheten til å reise gratis i lag med voksne hele året og 22.-26. desember reiser alle som har på seg nisselue gratis med Flytoget, uavhengig alder. Alle nisser som besøker julegaveverkstedet vårt får utdelt en gratis nisselue de kan ha på seg under reisen med Flytoget 22. - 26. desember!

Freia er kjent for knakende god sjokolade, og i Jul i Vinterland er det ingen smånisser som besøker pepperkakeverkstedet som går hjem uten en liten bit av Norge. Non-stop i alle regnbuens farger pryder den store reinsdyr-pepperkaken vår, spesielt designet for Jul i Vinterland. 

OnePark gir alle våre utstillere varme og trygge omgivelser ved parkeringsbehov. OnePark holdertil i Oslo Sentrum, kun et par minutters gange fra julemarkedet vårt. Vi vet alle hvor vanskelig det kan være å finner parkeringsplass i hovedstaden, og spesielt på vinterstid. Vi er spesielt takknemlige for at OnePark er med på effektivisere hverdagen til utstillerne våre ved å tilby dem sentrale parkeringsplasser i hele 33 dager!

RagnSells ønsker alle våre gjester en riktig fin jul! I år som i fjor, sørger de for at Jul i Vinterland holdes rent og pent under trygge omgivelser. 

 

Velkommen til en møteplass for juletradisjoner og uforglemmelige minner med magi og spenning!