Matutsalg

SPIKERSUPPA
 

Julenissens Gløgghus

 

Julenissens Gløgghus

 

Julenissens Gløgghus

Der alle nyter adventstiden sammen i godt selskap.

Her er noe for enhver smak. Deilig grøt som varmer. Kakao med krem som tilbys med et smil.

Julenissens Gløgghus serverer:

  • Rykende fersk julegrøt
  • Wienerpølser i brød eller lompe
  • Gløgg og kakao
  • Kaffe og te
  • Hvitvin, rødvin og øl

Ta deg et velfortjent avbrekk fra julestria i Gløgghusets overetasje!


SPIKERSUPPA
 

Bekkereinan

 

Bekkereinan

«Kjøttmat fra Bekkereinan er ensbetydende med topp kvalitet!» Bekkereinan fra Kvinesdal serverer eksklusivt elgkjøtt fra grillen, laget etter gamle håndverkstradisjoner. Elg er en av de sunneste matvarene som finnes! Den edle smaken kommer fra elgens habitat, der den beiter lyng og lauvær i de eksotiske norske sørlandsskogene. Velkommen til Bekkereinan for eksklusivt håndverk som smaker fantastisk!

SPIKERSUPPA
 

Nissemors Kjøkken

 

Nissemors Kjøkken

 

Nissemors Kjøkken

Det er viktig å kose seg både i førjulstid og romjul.

På Nissemors Kjøkken får du tradisjonelle Candy Apples: glaserte epler med strøssel.

Vi serverer:

  • Rykende varm kakao
  • Wiener-pølser
  • Brus og gløgg
  • Kaffe og te

Deilig kosemat og drikke varmer både hender og kropp.
Kakaoen kommer med krem!

Det blir ren julemagi når vi samles i Spikersuppa.


SPIKERSUPPA
 

Grill

 

Grill

 

Grill

Vi er eksperter på grillmat og julehygge! Våre hjemmelagde pølser fra Vestlandet smaker fantastiske på kalde dager. Velg mellom julepølser, kjempegrill, karri-pølser eller kundefavoritten Bratwurst, samt gløgg og brus.

For å oppnå den beste smaken griller vi all pølsemat over bål. Kom innom for en smaksopplevelse du sent vil glemme!

 


SPIKERSUPPA
 

It’s Corn

 

It’s Corn

Gled dere til en smaksfull juleopplevelse med It’s Corn! Vi serverer saftig mais med spennende smaker på årets julemarked. La smaksløkene dine utforske en verden av deilige varianter. Kom og nyt den perfekte blandingen av søtt, salt, surt og umami. It’s Corn gir deg en smak av jul som du aldri har opplevd før. Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å kose deg med vår deilige mais. Velkommen til vår bod på julemarkedet – vi gleder oss til å dele smaken av høytiden med dere!

SPIKERSUPPA
 

Raclette

 

Raclette

Raclette byr på bakt potet og nybakte baguetter dekket av grillet, smøraktig Raclette-ost. En smakfull opplevelse utenom det vanlige! Velkommen!  

SPIKERSUPPA
 

Corn Dog

 

Corn Dog

Koreanske corn dog er pølser med frityrstekt mozzarella. Denne deigen er utrolig gøy å jobbe med, og gir deg super crispy skorpe, med mykt og fluffy brød på innsiden! En av tingene som gjør at disse skiller seg med vanlig amerikansk corn dogs, er at man dypper de oppi sukker rett etter steking. Nam! De er ferdige med signatur dressing av ditt valg: Ketchup, mayo, sennep, eller alle tre. De er søte, salte og helt deilige.

SPIKERSUPPA
 

Flamme Burger

 

Flamme Burger

Burgerne til Flamme Burger er hjemmelaget med deres egen hemmelige oppskrift. Gjengen i boden håndplukker råvarer for å oppnå den deiligste burgeren! Kom innom og sett tennene i en saftig burger!

SPIKERSUPPA
 

Taste of Greece

 

Taste of Greece

Taste of Greece tilbyr ekte hjemmelaget gresk mat, som for eksempel poppisen gyros! Sett tennene i en gresk delikatesse.

SPIKERSUPPA
 

French’eez

 

French’eez

Hos French’eez får du servert smakfull raclette og løksuppe - akkurat som i de franske alpene. Ta turen innom, smak og nyt!

SPIKERSUPPA
 

Fries Brothers

 

Fries Brothers

Fries Brothers er på plass hos Jul i Vinterland! Kom innom for friterte og smakfulle fristelser i kulden.

SPIKERSUPPA
 

Los Tacos

 

Los Tacos

Los Tacos server smakfull og varmende quesadillas. I år tar de også med seg nyheten Elite Corn! Kom innom og nyt varme maiskolber med Chipotle Mayo, Parmesan og digg krydder. Velkommen!

SPIKERSUPPA
 

OPA! Souvlaki of Greece

 

OPA! Souvlaki of Greece

OPA! Souvlaki of Greece serverer de nydeligste og mest autentiske greske favoritter. Kom innom for en smakfull opplevelse og prøv klassikeren "Souvlaki Pita Gyros". Velkommen innom!

Gaveartikler

SPIKERSUPPA
 

Mitt Spor

 

Mitt Spor

Hos Mitt Spor kan du kjøpe trygghet til din firbente bestevenn til jul! Aldri kom bort fra hunden din med GPS-sporing. Velkommen!

SPIKERSUPPA
 

Wooden Corner

 

Wooden Corner

Du finner Wooden Corner på årets julemarked i Spikersuppa! Dekorative kjevler og annet med fantastiske mønstre.

SPIKERSUPPA
 

Canelo Decor

 

Canelo Decor

"Til barnet i oss alle" Canelo Decor er trolig Jul i Vinterlands mest «barnlige» utstiller med julepynt som får fram smilet. Her finner du lekne gaver til både liten og stor! Med blant annet glade gaver til alle som elsker Mummitroll-universet, slik som Tove Jansson skapte dem, og kosedyr i 100% bomull heklet av kvinner i Uganda som et ledd i prosjektet "4Africa". Velkommen til Canelo Decor!

SPIKERSUPPA
 

Din Perle

 

Din Perle

Vakre perler av høy kvalitet!

Ekte perler har til alle tider vært populært og ettertraktet, men Din Perle ønsket å skape noe helt annerledes: Å tilby ekte perler (ferskvannsperler) av høy kvalitet til en pris de fleste kan betale. Din Perle garanterer at alle perler er ekte, derfor vil ingen av perlene være 100% like, men ha sitt eget uttrykk.

Under Jul i Vinterland vil Din Perle tilby øredobber, ringer og smykker, håndlaget med kjærlighet. Vi håper du tar en titt eller slå av en prat, da det er lett å havne i perlehumør under Jul i Vinterland.
SPIKERSUPPA
 

Birk Glass

 

Birk Glass

”Gjør juletreet vidunderlig vakkert med nydelig julepynt!” Hos Birk Glass finner du håndlaget glasskunst til hjemmet, alt fra julepynt til dørskilt. Birk Glass er en liten familievirksomhet, hvor hele familien er med i både design- og produksjonsprosessen av kunsthåndverkene. Alle produktene er designet og laget for hånd på eget verksted, noe som er med på å gi det helt unike og personlige uttrykket. Her finner du den unike julegaven til en du er glad i, eller en gave til deg selv. Riktig velkommen skal dere være!

SPIKERSUPPA
 

Kirkens Bymisjon

 

Kirkens Bymisjon

«En gave med mening» Kirkens Bymisjon jobber for at mennesker skal erfare at det er rom for alle - og bruk for alle! Ved å kjøpe produktene fra Kirkens Bymisjon støtter du deres viktige arbeid og bidrar til å skape arbeidsplasser til mennesker som av ulike grunner faller utenfor det ordinære arbeidsmarkedet. For mange vil det å komme i arbeid bety økt livskvalitet, og en følelse av tilhørighet og mestring. Det gir «gave med mening» innhold, og produktene bidrar til glede hos arbeider, kjøper og den som mottar gaven. Produktene er håndlaget hos Kirkens Bymisjons verksteder og materialet som brukes i produksjonen er i største del overskuddsmateriale av f.eks glass, tekstil, ull, tapet. På den måten får materiale som ellers ville bli kastet et nytt liv. På Jul i Vinterland i år tilbyr Kirkens Bymisjon glassengler, keramiske gjenstander, julepynt og mye mer!

SPIKERSUPPA
 

Nielgaard Glasskunst

 

Nielgaard Glasskunst

Nielgaard Glasskunst - håndlaget og designet i Danmark - er en dansk familiebedrift som produserer glasskunst for juletreet. I tillegg lager de vakre julehjerter til vinduer, hjerteskåler, morsomme figurer og forskjellige lysestaker i glass. Alt er eget design og produseres på eget verksted i Danmark, like ved Roskilde. Nielgaard Glasskunst finner du i Jul i Vinterland. Velkommen!

Delikatesser

PLASS
 

Norway Life

 

Norway Life

Norway Life byr på tørket frukt og fersk, økologisk oliven med et bredt spekter av smaker! Kom innom for en spennende kulinarisk reise.

SPIKERSUPPA
 

Le Chaudron D’Oscar

 

Le Chaudron D’Oscar

Julen er ikke helt det samme uten et spekter av deilige smaker. Hos Le Chaudron D'Oscar finner du deilig ost, trøffel, og lun og smakfull nougat med mange gode overraskelser! Kom innom bodene for internasjonale godbiter helt fra Frankrike!

SPIKERSUPPA
 

Grini Hjemmebakeri

 

Grini Hjemmebakeri

«Nydelige kaker som kan fryses og tines i en fei! Ingen jul uten kransekakestengene og ingen bursdag uten Mandelroser»

Grini Hjemmebakeri ble startet av en helikopterpilot som gjorde hobbyen til sitt levebrød. I det som en gang var en stall, trylles det frem de deiligste kransekaker, mandelroser og andre godbiter. Grini Hjemmebakeri holder til i låven på Grini gård. Gården har vært i familien i seks generasjoner. I bakeriet dyrker vi solid håndverk og kaker: De er ekte, velsmakende og glutenfrie!

Du får Mandelroser og kransekakestenger i utsøkte gaveesker. I tillegg til dette kommer resten av sortimentet av kortreiste kaker.

Det er ikke noe å si på julestemningen i Spikersuppa under Jul i Vinterland. Grini er der for at du skal sikre deg den tradisjonelle julebaksten.


SPIKERSUPPA
 

Eplemottaket

 

Eplemottaket

Eplemottaket tar hver høst imot epler fra hageeiere og lager 100% eplemost/saft som selges tilbake til sterkt reduserte priser. Velkommen inn for smakfulle fristelser!

SPIKERSUPPA
 

Spekestua

 

Spekestua

Spekestua byr på det beste innen spekemat, fisk og deilige oster, og slutter aldri å overraske med spennende smaker i sine produkter!  I disse bodene finner du alle mulige godbiter til julebordet! Ta turen innom da vel 🙂

SPIKERSUPPA
 

Ost & sånt

 

Ost & sånt

Ost og sånt tar med seg en liten bit av norsk natur til Jul i Vinterland! De byr på smakfulle oster laget av kumelk og geitemelk, i tillegg til norsk tradisjonsmat som spekemat, syltetøy, honning, mel, flatbrød og lefser!

SPIKERSUPPA
 

Drit Forbanna

 

Drit Forbanna

 

Drit Forbanna

«BBQ sauser som svir litt i kjeften»

Drit Forbanna selger matvarer med svært høy kvalitet. Alle produktene som selges på Jul i Vinterland er laget i Norge og egner seg meget godt som julegaver. God Jul!


Dessert

SPIKERSUPPA
 

U.S. IcePlace

 

U.S. IcePlace

U.S. IcePlace serverer franske desserter og kaker. Etter flere års utvikling har de perfeksjonert deres veganske fristelser. Kom innom for en vegansk godbit som smaker like godt som "vanlig", og ser minst like bra ut! Velkommen!

SPIKERSUPPA
 

Churros

 

Churros

Deilige churros er for mange en del av førjulstiden. I Jul i Vinterland finner du nystekte churros med masse forskjellig topping! Kom innom for en knasende, varm godbit. Velkommen!

SPIKERSUPPA
 

Candy Apples

 

Candy Apples

Deilige, vakre karamelliserte epler gir du som julegave til en som har alt! Besøk oss i Karl Johans gate.

SPIKERSUPPA
 

Crêpe De La Crêpe

 

Crêpe De La Crêpe

Crêpe De La Crêpe serverer de nydeligste crêpes med mange smakfulle toppinger! De gleder seg til å servere søtsaker til alle som kommer innom Oslos hyggeligste julegate!

SPIKERSUPPA
 

Bubble Waffle

 

Bubble Waffle

«Det er bare helt sinnsykt digg! Gi meg en til”

For å oppnå sin visjon dro Bubble Waffle på streetfood-markeder verden over. Med seg hjem, hadde de bøttevis med inspirasjon og inside-info. Så brukte de et år på å optimalisere oppskriften med lokale råvarer. Nå tar Bubble turen til Jul i Vinterland for å lage den beste vaffel-smaksopplevelsen i Oslo.

De blander kjærlighet, humor, hardt arbeid og utrolig gode oppskrifter til en smakfull, spennende og fresh Bubble Waffle! Under Jul i Vinterland vil de selge: Bubble Wrap, Lolly Waffle, Waffle on a stick og knaskende god julestemning.

Vi håper du tar turen innom Bubble Waffle.


SPIKERSUPPA
 

Dutch Poffertjes

 

Dutch Poffertjes

Ta en smakfull reise til Nederland med den deiligste godbiten landet har å by på! Dutch poffertjes er luftige mini-pannekaker, og på Jul i Vinterland kan du toppe dem med hva enn ditt mathjerte drømmer om.

SPIKERSUPPA
 

Viggos smultringer

 

Viggos smultringer

Du finner Viggos kjempegode smultringer i Jul i Vinterland. Velkommen!

SPIKERSUPPA
 

Waffle Factory

 

Waffle Factory

Det beste stedet for ferske, belgiske vafler!

Hos Waffle Factory finner du autentiske belgiske vafler med fristende toppinger som belgisk sjokolade, frukt, krem, softis, og så mye mer! I tillegg kan du nye frukt, marshmallows dyppet i belgisk sjokolade, og andre godbiter.

Velkommen!


Klær og tilbehør

SPIKERSUPPA
 

Koselige og varme gaver

 

Koselige og varme gaver

Hos Koselige og varme gaver finner du nettopp det: Koselige og varme gaver! Finn de perfekte hanskene, sokkene og tøflene til både store og små.

SPIKERSUPPA
 

Noralp

 

Noralp

Hos Noralp får du tak i den varme julegaven du leter etter! Her kan du handle klær og koselige kosedyr av 100% alpakkaull. Vi sees på Jul i Vinterland!

SPIKERSUPPA
 

Amuletten

 

Amuletten

Norsk, håndlaget design finner du hos Amuletten på Jul i Vinterland! Her kan du pakke deg inn i varme votter, sokker, luer og skjerf i ull, samt hansker og votter i mykt skinn. I tillegg kan du finne vakre engler og nisser, håndlaget i glass. En unik gave til noen du holder kjær 🙂

SPIKERSUPPA
 

Himalaya Import & Eksport

 

Himalaya Import & Eksport

Slå kulden ned i støvlene med deilige kashmir-produkter, helt fra Himalaya! Varmende skjerf, poncho, pledd og mye mer finner du hos Himalaya eksport og import i Spikersuppa. Velkommen!

SPIKERSUPPA
 

Asante Crafts

 

Asante Crafts

"Varme gode ull og skinnvarer er et «must» om vinteren i Norge" Hos Asante Crafts finner du gode kvalitetsvarer av ull og skinn, til en god pris. Foretaket ble opprettet i vår arktiske hovedstad Tromsø i 2007. De baserer seg på helårsdrift med markeder og messer som hovedarena. Asante Crafts har hatt hele landet som virkefelt. Både sommer, vinter og jul. Det er få som kjenner landeveien og det lange, rare landet vårt like godt som de i Asante Crafts. I en tid hvor vi oversvømmes av billige, masseproduserte bruks- og dekorprodukter av dårlig kvalitet, er det viktig for Asante Crafts å kunne tilby naturmaterialer. Til Jul i Vinterland tar Asante Crafts med seg ullpledd, ullvotter, ullsokker, ulltøfler, vanter, sitteunderlag, babytøfler, skjorter i bomull, ullsåler, skinnvotter og pelsluer. Jul i Vinterland er et naturlig samlingspunkt for alle typer mennesker. Asante Crafts syns det er hyggelig at folk handler hos dem, men vel så viktig er den hyggelige praten.

SPIKERSUPPA
 

Disma

 

Disma

Kaldt? Vinteren har meldt sin ankomst og hos Disma får du kjøpt deilige votter og luer i både ull og skinn av høy kvalitet. En varm julegave til dine kjære eller til deg selv finner du her! Kom innom for en hyggelig handel 🙂

SPIKERSUPPA
 

Natur Alpakka

 

Natur Alpakka

Hos Natur Alpakka får du kjøpt produkter i alpakkaull til både barn og voksne. Dette er en familiebedrift med formål å forsyne det nordiske markedet med helårs-produkter av høy kvalitet. Produktene produseres fra egen fabrikk i Peru, og det stilles etiske krav til leverandør og produsenter for å fremme god sosial sikkerhet og rettferdig handel.

SPIKERSUPPA
 

MyLamb

 

MyLamb

«Jeg tror at det er innsiden som teller, og derfor lager vi myke og varme produkter» MyLamb er spesialister på skinnprodukter, og kan tilby kundene et stort utvalg produkter av beste kvalitet til en rimelig pris. De er involvert i produksjonen av produktene sine, fra innkjøp av det beste skinnet, til design, produksjon og kvalitetskontroll. De er opptatt av miljø, og produserer produkter som kan brukes i mange år og som ikke ødelegger naturen når man kaster disse. MyLamb kommer til Jul i Vinterland med hele sitt sortiment av produkter. De populære produktene som kundene kommer tilbake år etter år for å kjøpe, både til seg selv og som julegave. I tillegg har de nye design, som er utviklet basert på nye moter. Samtidig stiller de med kunnskap om lammeskinn, godt humør og for ikke å snakke om fantastiske gode juletilbud! MyLamb er en del av Jul i Vinterland-familien. Julen er en tid for familie og tradisjoner og de ser frem til å møte deg.  

SPIKERSUPPA
 

Oslo Hats

 

Oslo Hats

Hos Oslo hats får du luer som er inspirert av norske tradisjoner og det stilrene uttrykket. Alle luene er strikket for hånd i 100% ull og er produsert i Oslo. Ved kjøp av disse vakre produktene er du med på å støtte tradisjonelt håndverk utført av lokale kvinner og menn i Nepal. Besøk Oslo hats i Jul i Vinterland!

SPIKERSUPPA
 

Wool Company

 

Wool Company

Overrask en du bryr deg om eller pakk deg selv inn i varm norsk ull! Velkommen til hyggelig juleshopping hos Wool Company.

Opplevelser

SPIKERSUPPA
 

Tons of Rock

 

Tons of Rock

“Merry Rockin´ Christmas” Når rock møter jul, blir det magisk! Norges største musikkfestival, Tons of Rock, feirer 10-årsjubileum, og denne julen ønsker vi å gi deg en forsmak på det som skal bli sommerens festivalopplevelse og rockeeventyr. I boden vår kan du få med deg aftermovies fra tidligere år og nyeste artistslipp på storskjerm. Du kan delta i vår ukes-konkurranse og ikke minst, kjøpe festivalbilletter og få spesialdesignet gaveeske på kjøpet. Vi har også fanget juleånden i et begrenset opplag av julegenser og andre artikler sammen med vårt eget utvalg av merchandise. Stikk innom for en hyggelig og rocka opplevelse. Vi sees!

SPIKERSUPPA
 

FOMA

 

FOMA

FOMA (Fornebu Music and Arts festival) arrangeres på Fornebu 6.-7. juni 2024 - nå finner du de på Jul i Vinterland! I Sjøflyparken på Fornebu får festivalgjestene to enestående dager med musikk, kunst og kulinariske opplevelser.

Gi bort en opplevelse til jul, og forevige dine magiske øyeblikk hos FOMA under Jul i Vinterland. Les mer om FOMA her.