FOMA Scene
 

William

 

William

Etter seieren i MGPjr har 14 år gamle William etablert seg som en lysende stjerne på den norske musikkhimmelen. Nå har han sluppet sin første julelåt! Med «Oss to i Vinterland» bringer William en følelse av magi og vinterglede. Fansen kan også se en koselig musikkvideo til låten. Den ble spilt inn i Jul i Vinterland, der den unge artisten har hentet mye inspirasjon fra. Ekstra gøy er det også at William skal opptre nettopp her for juleglade mennesker i desember.

Siden seieren i Telenor Arena, har William sluppet flere låter, opptrådt på store arrangementer som Allsang på Grensen og åpningsshowet på Norway Cup (både 2022 og 2023), og har blitt en populær artist til arrangementer rundt i hele landet. Totalt har han spilt rundt 50 konserter siste året. I tillegg har han en stor følgerskare på sosiale medier som venter veldig på ny musikk!

Han er ikke bare en dyktig artist – William har også en allsidig bakgrunn som inkluderer roller som Pinky i Kaptein Sabeltann og roller i «Ronja Røverdatter», «Chess», «Billy Elliot», «Annie» og «Reisen til Julestjernen». Han er også stemmeskuespiller for en rekke filmer og serier på Netflix, Disney og NRK.

William spiller på FOMA Scene 9. desember kl. 16.00.