JULETIPS
 

11 tips for en perfekt førjulstid

 

11 tips for en perfekt førjulstid

Julen er vår favoritthøytid, av veldig mange grunner, men hvordan i all verden får du julestemning hvis den ikke kommer automatisk? Siden det er så mye å gjøre (men så liten tid), har vi satt opp en «bucket list» for julen. Se hvor mange du klarer å gjennomføre før det nye året!

 1. Stå på skøyter

I desember åpner skøyteisen i Jul i Vinterland. Ta med deg egne skøyter eller lei i skøytebua!

 1. Julelysvandring

En gratis, vakker og veldig koselig ting å gjøre en dag du vil ut i friskluft. Jul i Vinterland er det perfekte stedet å ta turen!

 1. Lag pepperkakehus

Topp med godteri, melis og mini-nisser. Utfordring: Prøv å ikke spis opp før julaften.

 1. Se din favoritt julefilm

Hvilke julefilmer er tradisjon hos deg? The Holiday, Harry Potter, Hjemme Alene også videre, også videre. Det er uendelig mange muligheter!

 1. Bak de syv slag

Goro, smultringer, fattigmann, berlinerkranser, sandkaker, krumkaker og sirupsnipper. Hvor mange av sortene finner du på julemarkedet i Jul i Vinterland?

 1. Syng julesanger

Julebukk er en kjær tradisjon i Norge, men det er ikke like utbredt lenger – dessverre. Ta saken i egne hender; gå fra dør til dør og spre glede.

 1. Ta bilde til julekort

Ta med deg hunden, katten, vennen, familien, kjæresten eller deg selv i en morsom genser. Alle rundt deg vil stråle av å få et julekort!

 1. Hugg ned ditt eget juletre

Rundt i hele landet finnes gårder som dyrker juletrær. Ofte får du også møte nissen! Sjekk ut din nærmeste juletregård, kle deg godt, og ta med ditt helt eget juletre hjem i stuen.

 1. Inviter til juleverksted

Juleverksted må være en av de aller beste måtene å få julestemning! Julemusikk, juledrikke, julemat, og morsomme aktiviteter som kan gjøres om til billige gaver fulle av kjærlighet.

 1. Skriv brev til julenissen

For mange er det nok lenge siden, men nissen er alltid interessert i å høre fra deg! Hva ønsker du deg mest i hele verden til jul?

 1. Gjør noe hyggelig for andre

En av de fineste tingene å gjøre i julen er å gi tilbake. Det kan også være veldig gøy! For eksempel i Oslo finnes Alternativ Jul. Her kan du bidra både før, under og etter julekvelden, og skape en fantastisk magisk høytid for både deg selv og de du er rundt. Uansett hva du velger å gjøre for andre, gjør det med kjærlighet.

Lykke til og god jul!