Food for sale

SPIKERSUPPA
 

Julenissens Gløgghus

 

Julenissens Gløgghus

 

Julenissens Gløgghus

Everybody enjoys the advent when you are in good company.

Her er noe for enhver smak. Deilig grøt som varmer. Kakao med krem som tilbys med et smil.

Julenissen's Gløgghus serves:

  • Warm Christmas Porridge.
  • Wiener sausages in bread or lompe
  • Gløgg and cocoa
  • Coffee and tea
  • White wine, red wine and beer

Take a well-deserved break from Christmas stress in Gløgghuset's upper floor!


SPIKERSUPPA
 

Grill

 

Grill

 

Grill

Vi er eksperter på grillmat og julehygge! Våre hjemmelagde pølser fra Vestlandet smaker fantastiske på kalde dager. Velg mellom julepølser, kjempegrill, karri-pølser eller kundefavoritten Bratwurst, samt gløgg og brus.

To achieve the best taste, we grill all sausage food over a campfire. Stop by for a taste experience you will never forget!

 


SPIKERSUPPA
 

Nissemors Kitchen

 

Nissemors Kitchen

 

Nissemors Kitchen

It is important to enjoy both pre-Christmas and the time before 30th of desember.

På Nissemors Kjøkken får du tradisjonelle Candy Apples: glaserte epler med strøssel.

We serve:

  • Heavy hot cocoa
  • Wiener sausages
  • Soda and malt wine.
  • Coffee and tea

Deilig kosemat og drikke varmer både hender og kropp.
The cocoa comes with cream!

It will be pure Christmas magic when we gather in Spikersuppa.


SPIKERSUPPA
 

Bekkereinan

 

Bekkereinan

«Kjøttmat fra Bekkereinan er ensbetydende med topp kvalitet!» Bekkereinan fra Kvinesdal serverer eksklusivt elgkjøtt fra grillen, laget etter gamle håndverkstradisjoner. Elg er en av de sunneste matvarene som finnes! Den edle smaken kommer fra elgens habitat, der den beiter lyng og lauvær i de eksotiske norske sørlandsskogene. Velkommen til Bekkereinan for eksklusivt håndverk som smaker fantastisk!

SPIKERSUPPA
 

Mac + cheese bar

 

Mac + cheese bar

Holy Macaroni! Møt Mac + Cheese Bar, destinasjonen for alt innen makaroni og ost. Om du ser etter klassisk "comfort food" eller en utenomjordisk deilig smak, har Mac + Cheese Bar de mest originale bollene med godsaker. Unn deg en varm rett med mye ost - velkommen!

PLASS
 

Shadys mini burgers

 

Shadys mini burgers

Shadys mini burgers holder til i byens fresheste lokaler på Oslo Street Food, og tilbyr en fargerik, saftig og morsom opplevelse av miniburger som du aldri har smakt maken til. Maten er sosial og allsidig. Kylling, kjøtt eller vegetar - ingen problem, Shadys har alt! Uansett hva du velger, serveres burgerne i mykt og varmt brød i regnbuens farger. Reisen deres startet for to år siden med oppdraget om å bringe mangfold rundt bordet. Hos Shadys skal du komme som du er, ta med deg godt humør og dine beste venner. Få en god matopplevelse som både kan nytes like godt alene som med andre. Velkommen!

SPIKERSUPPA
 

Fries Brothers

 

Fries Brothers

Fries Brothers er på plass hos Jul i Vinterland! Kom innom for friterte og smakfulle fristelser i kulden.

SPIKERSUPPA
 

Los Tacos

 

Los Tacos

Los Tacos server under Jul i Vinterland smakfull og varmende quesadillas. Prøv også noen av de fargesprakende og spennende drikkene fra Jarritos. Velkommen!

SPIKERSUPPA
 

OPA! Souvlaki of Greece

 

OPA! Souvlaki of Greece

OPA! Souvlaki of Greece serverer de nydeligste og mest autentiske greske favoritter. Kom innom for en smakfull opplevelse og prøv klassikeren "Souvlaki Pita Gyros". Velkommen innom!

SPIKERSUPPA
 

Wings & Things

 

Wings & Things

"Flying your tastebuds around the world!" Wings & Things var først ut i Norge med smakfulle kyllingvinger. Utforsk smaker fra alle verdens hjørner, og nyt kyllingvinger med krydder og deilig saus hos Wings & Things!

gifts

SPIKERSUPPA
 

Birk Glass

 

Birk Glass

”Gjør juletreet vidunderlig vakkert med nydelig julepynt!” Hos Birk Glass finner du håndlaget glasskunst til hjemmet, alt fra julepynt til dørskilt. Birk Glass er en liten familievirksomhet, hvor hele familien er med i både design- og produksjonsprosessen av kunsthåndverkene. Alle produktene er designet og laget for hånd på eget verksted, noe som er med på å gi det helt unike og personlige uttrykket. Her finner du den unike julegaven til en du er glad i, eller en gave til deg selv. Riktig velkommen skal dere være!

SPIKERSUPPA
 

Canelo Decor

 

Canelo Decor

"Til barnet i oss alle" Canelo Decor er trolig Jul i Vinterlands mest «barnlige» utstiller med julepynt som får fram smilet. Her finner du lekne gaver til både liten og stor! Med blant annet glade gaver til alle som elsker Mummitroll-universet, slik som Tove Jansson skapte dem, og kosedyr i 100% bomull heklet av kvinner i Uganda som et ledd i prosjektet "4Africa". I forbindelse med Jul i Vinterland gir Canelo Decor opptil 70% rabatt på utvalgte varer, og en gave til alle som handler for mer enn kr 1000,-. Velkommen til Canelo Decor!

SPIKERSUPPA
 

Kirkens Bymisjon

 

Kirkens Bymisjon

«En gave med mening» Kirkens Bymisjon jobber for at mennesker skal erfare at det er rom for alle - og bruk for alle! Ved å kjøpe produktene fra Kirkens Bymisjon støtter du deres viktige arbeid og bidrar til å skape arbeidsplasser til mennesker som av ulike grunner faller utenfor det ordinære arbeidsmarkedet. For mange vil det å komme i arbeid bety økt livskvalitet, og en følelse av tilhørighet og mestring. Det gir «gave med mening» innhold, og produktene bidrar til glede hos arbeider, kjøper og den som mottar gaven. Produktene er håndlaget hos Kirkens Bymisjons verksteder og materialet som brukes i produksjonen er i største del overskuddsmateriale av f.eks glass, tekstil, ull, tapet. På den måten får materiale som ellers ville bli kastet et nytt liv. På Jul i Vinterland i år tilbyr Kirkens Bymisjon glassengler, keramiske gjenstander, julepynt og mye mer!

SPIKERSUPPA
 

Nielgaard Glasskunst

 

Nielgaard Glasskunst

Nielgaard Glasskunst - håndlaget og designet i Danmark - er en dansk familiebedrift som produserer glasskunst for juletreet. I tillegg lager de vakre julehjerter til vinduer, hjerteskåler, morsomme figurer og forskjellige lysestaker i glass. Alt er eget design og produseres på eget verksted i Danmark, like ved Roskilde. Nielgaard Glasskunst finner du i Jul i Vinterland. Velkommen!

SPIKERSUPPA
 

Wooden Corner

 

Wooden Corner

Du finner Wooden Corner på årets julemarked i Spikersuppa! Dekorative kjevler og annet med fantastiske mønstre.

SPIKERSUPPA
 

The amulet

 

The amulet

Norsk, håndlaget design finner du hos Amuletten på Jul i Vinterland! Her kan du pakke deg inn i varme votter, sokker, luer og skjerf i ull, samt hansker og votter i mykt skinn. I tillegg kan du finne vakre engler og nisser, håndlaget i glass. En unik gave til noen du holder kjær!

DELICATESSENS

SPIKERSUPPA
 

Spekestua

 

Spekestua

Spekestua byr på det beste innen spekemat, og slutter aldri å overraske med spennende smaker i sine produkter!  Deilige godbiter til julebordet finner du her! Ta turen innom da vel 🙂

SPIKERSUPPA
 

Grini Home bakery

 

Grini Home bakery

«Lovely cakes that can be frozen and thawed in a sweep! No christmas without the kransekake and no birthday without almonds

Grini Hjemmebakeri ble startet av en helikopterpilot som gjorde hobbyen til sitt levebrød. I det som en gang var en stall, trylles det frem de deiligste kransekaker, mandelroser og andre godbiter. Grini Hjemmebakeri holder til i låven på Grini gård. Gården har vært i familien i seks generasjoner. I bakeriet dyrker vi solid håndverk og kaker: De er ekte, velsmakende og glutenfrie!

Du får Mandelroser og kransekakestenger i utsøkte gaveesker. I tillegg til dette kommer resten av sortimentet av kortreiste kaker.

There is nothing to say at the Christmas party in Spikersuppa during Christmas in Winterland. Grini is there to make sure you have the traditional Christmas backing.


SPIKERSUPPA
 

Eplemottaket

 

Eplemottaket

Eplemottaket tar hver høst imot epler fra hageeiere og lager 100% eplemost/saft som selges tilbake til sterkt reduserte priser. Velkommen inn for smakfulle fristelser!

SPIKERSUPPA
 

Mandelkompaniet

 

Mandelkompaniet


SPIKERSUPPA
 

Go’ biter fra fjord og fjell

 

Go’ biter fra fjord og fjell

Med seg til Jul i Vinterland har Go`biter fra fjord og fjell røkte lakse- og ørretprodukter. Her får du også tak i gode delikatesser som røkt hval, varmrøkt sik og ål, og mye annet.

Dessert

SPIKERSUPPA
 

Churros

 

Churros

Deilige churros er for mange en del av førjulstiden. I Jul i Vinterland finner du nystekte churros med masse forskjellig topping! Kom innom for en knasende, varm godbit. Velkommen!

SPIKERSUPPA
 

Candy Apples

 

Candy Apples

Deilige, vakre karamelliserte epler gir du som julegave til en som har alt! Besøk oss i Karl Johans gate.

SPIKERSUPPA
 

Crêpe De La Crêpe

 

Crêpe De La Crêpe

Crêpe De La Crêpe serverer de nydeligste crêpes med mange smakfulle toppinger! De gleder seg til å servere søtsaker til alle som kommer innom Oslos hyggeligste julegate!

SPIKERSUPPA
 

Bubble Waffle

 

Bubble Waffle

"It's just crazy digg! Give me one more to "

For å oppnå sin visjon dro Bubble Waffle på streetfood-markeder verden over. Med seg hjem, hadde de bøttevis med inspirasjon og inside-info. Så brukte de et år på å optimalisere oppskriften med lokale råvarer. Nå tar Bubble turen til Jul i Vinterland for å lage den beste vaffel-smaksopplevelsen i Oslo.

De blander kjærlighet, humor, hardt arbeid og utrolig gode oppskrifter til en smakfull, spennende og fresh Bubble Waffle! Under Jul i Vinterland vil de selge: Bubble Wrap, Lolly Waffle, Waffle on a stick og knaskende god julestemning.

Vi håper du tar turen innom Bubble Waffle.


SPIKERSUPPA
 

Viggos smultringer

 

Viggos smultringer

Du finner Viggos kjempegode smultringer i Jul i Vinterland. Velkommen!

SPIKERSUPPA
 

Waffle Factory

 

Waffle Factory

Det beste stedet for ferske, belgiske vafler!

Hos Waffle Factory finner du autentiske belgiske vafler med fristende toppinger som belgisk sjokolade, frukt, krem, softis, og så mye mer! I tillegg kan du nye frukt, marshmallows dyppet i belgisk sjokolade, og andre godbiter.

Velkommen!


SPIKERSUPPA
 

Jafaris Donuts

 

Jafaris Donuts

Fysen på noe godt? Ja, du ser riktig! Du har kommet til himmelen av donuts og deilige søtsaker! Jafaris Donuts kommer til Jul i Vinterland og har med seg et hav av fristelser!

Clothes

SPIKERSUPPA
 

Asante Crafts

 

Asante Crafts

"Varme gode ull og skinnvarer er et «must» om vinteren i Norge" Hos Asante Crafts finner du gode kvalitetsvarer av ull og skinn, til en god pris. Foretaket ble opprettet i vår arktiske hovedstad Tromsø i 2007. De baserer seg på helårsdrift med markeder og messer som hovedarena. Asante Crafts har hatt hele landet som virkefelt. Både sommer, vinter og jul. Det er få som kjenner landeveien og det lange, rare landet vårt like godt som de i Asante Crafts. I en tid hvor vi oversvømmes av billige, masseproduserte bruks- og dekorprodukter av dårlig kvalitet, er det viktig for Asante Crafts å kunne tilby naturmaterialer. Til Jul i Vinterland tar Asante Crafts med seg ullpledd, ullvotter, ullsokker, ulltøfler, vanter, sitteunderlag, babytøfler, skjorter i bomull, ullsåler, skinnvotter og pelsluer. Jul i Vinterland er et naturlig samlingspunkt for alle typer mennesker. Asante Crafts syns det er hyggelig at folk handler hos dem, men vel så viktig er den hyggelige praten.

SPIKERSUPPA
 

Disma

 

Disma

Kaldt? Vinteren har meldt sin ankomst og hos Disma får du kjøpt deilige votter og luer i både ull og skinn av høy kvalitet. En varm julegave til dine kjære eller til deg selv finner du her! Kom innom for en hyggelig handel 🙂

SPIKERSUPPA
 

Nature Alpakka

 

Nature Alpakka

Hos Natur Alpakka får du kjøpt produkter i alpakkaull til både barn og voksne. Dette er en familiebedrift med formål å forsyne det nordiske markedet med helårs-produkter av høy kvalitet. Produktene produseres fra egen fabrikk i Peru, og det stilles etiske krav til leverandør og produsenter for å fremme god sosial sikkerhet og rettferdig handel.

SPIKERSUPPA
 

My Lamb

 

My Lamb

«Jeg tror at det er innsiden som teller, og derfor lager vi myke og varme produkter» My Lamb er spesialister på skinnprodukter, og kan tilby kundene et stort utvalg produkter av beste kvalitet til en rimelig pris. De er involvert i produksjonen av produktene sine, fra innkjøp av det beste skinnet, til design, produksjon og kvalitetskontroll. De er opptatt av miljø, og produserer produkter som kan brukes i mange år og som ikke ødelegger naturen når man kaster disse. My Lamb kommer til Jul i Vinterland med hele sitt sortiment av produkter. Populære produktene som kundene kommer tilbake år etter år for å kjøpe, både til seg selv og som julegave. I tillegg har de nye design, som er utviklet basert på nye moter. Samtidig stiller de med kunnskap om lammeskinn, godt humør og for ikke å snakke om fantastiske gode juletilbud! My Lamb er en del av Jul i Vinterland-familien. Julen er en tid for familie og tradisjoner og de ser frem til å møte deg.  

SPIKERSUPPA
 

Wool Company

 

Wool Company

Du finner Wool Company på årets julemarked i Spikersuppa! Velkommen til en hyggelig juleshopping!