Eateries

SPIKERSUPPA
 

Julenissens Gløgghus

 

Julenissens Gløgghus

 

Julenissens Gløgghus

Everybody enjoys the advent when you are in good company.

Her er noe for enhver smak. Deilig grøt som varmer. Kakao med krem som tilbys med et smil.

Julenissen's Gløgghus serves:

  • Warm Christmas Porridge.
  • Wiener sausages in bread or lompe
  • Gløgg and cocoa
  • Coffee and tea
  • White wine, red wine and beer

Take a well-deserved break from Christmas stress in Gløgghuset's upper floor!


SPIKERSUPPA
 

Bekkereinan

 

Bekkereinan

«Kjøttmat fra Bekkereinan er ensbetydende med topp kvalitet!» Bekkereinan fra Kvinesdal serverer eksklusivt elgkjøtt fra grillen, laget etter gamle håndverkstradisjoner. Elg er en av de sunneste matvarene som finnes! Den edle smaken kommer fra elgens habitat, der den beiter lyng og lauvær i de eksotiske norske sørlandsskogene. Velkommen til Bekkereinan for eksklusivt håndverk som smaker fantastisk!

SPIKERSUPPA
 

Nissemors Kitchen

 

Nissemors Kitchen

 

Nissemors Kitchen

It is important to enjoy both pre-Christmas and the time before 30th of desember.

På Nissemors Kjøkken får du tradisjonelle Candy Apples: glaserte epler med strøssel.

We serve:

  • Heavy hot cocoa
  • Wiener sausages
  • Soda and malt wine.
  • Coffee and tea

Deilig kosemat og drikke varmer både hender og kropp.
The cocoa comes with cream!

It will be pure Christmas magic when we gather in Spikersuppa.


SPIKERSUPPA
 

Grill

 

Grill

 

Grill

Vi er eksperter på grillmat og julehygge! Våre hjemmelagde pølser fra Vestlandet smaker fantastiske på kalde dager. Velg mellom julepølser, kjempegrill, karri-pølser eller kundefavoritten Bratwurst, samt gløgg og brus.

To achieve the best taste, we grill all sausage food over a campfire. Stop by for a taste experience you will never forget!

 


SPIKERSUPPA
 

It’s Corn

 

It’s Corn

Gled dere til en smaksfull juleopplevelse med It’s Corn! Vi serverer saftig mais med spennende smaker på årets julemarked. La smaksløkene dine utforske en verden av deilige varianter. Kom og nyt den perfekte blandingen av søtt, salt, surt og umami. It’s Corn gir deg en smak av jul som du aldri har opplevd før. Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å kose deg med vår deilige mais. Velkommen til vår bod på julemarkedet – vi gleder oss til å dele smaken av høytiden med dere!

SPIKERSUPPA
 

Raclette

 

Raclette

Raclette byr på bakt potet og nybakte baguetter dekket av grillet, smøraktig Raclette-ost. En smakfull opplevelse utenom det vanlige! Velkommen!  

SPIKERSUPPA
 

Corn Dog

 

Corn Dog

Koreanske corn dog er pølser med frityrstekt mozzarella. Denne deigen er utrolig gøy å jobbe med, og gir deg super crispy skorpe, med mykt og fluffy brød på innsiden! En av tingene som gjør at disse skiller seg med vanlig amerikansk corn dogs, er at man dypper de oppi sukker rett etter steking. Nam! De er ferdige med signatur dressing av ditt valg: Ketchup, mayo, sennep, eller alle tre. De er søte, salte og helt deilige.

SPIKERSUPPA
 

Flamme Burger

 

Flamme Burger

Burgerne til Flamme Burger er hjemmelaget med deres egen hemmelige oppskrift. Gjengen i boden håndplukker råvarer for å oppnå den deiligste burgeren! Kom innom og sett tennene i en saftig burger!

SPIKERSUPPA
 

Taste of Greece

 

Taste of Greece

Taste of Greece tilbyr ekte hjemmelaget gresk mat, som for eksempel poppisen gyros! Sett tennene i en gresk delikatesse.

SPIKERSUPPA
 

French’eez

 

French’eez

Hos French’eez får du servert smakfull raclette og løksuppe - akkurat som i de franske alpene. Ta turen innom, smak og nyt!